December advertentie
Ik begon de advertentie met het maken van de achtergrond afbeelding.
Hiervoor koos ik om een echte winterse sfeer te creëren. 

Als 1e zorgde ik voor de achtergrond afbeelding. Het product centraal en daarachter een winterse achtergrond. Nadat ik de afbeelding had bepaald was het tijd om het wat frisser te maken. 
Ik heb hiervoor een gradient map over de achtergrond gelegd zodat het frisse blauw wat meer terug komt. Daarna heb ik vanuit de kanten een schaduw laag toegevoegd die vervaagd naar het midden.Nadat de achtergrond klaar was, was het tijd om de afbeelding letterlijk en figuurlijk 'aan te kleden'.
Ik heb de oplader een sjaal om gegeven, links van hem een slee geplaatst en rechts van hem een stapel sneeuwballen geplaatst. 


Na het maken van de achtergrond, was het tijd om alle tekst te plaatsen en de prijs aanduiding aan te geven. 
Om de tekst niet los te laten zweven op de advertentie heb ik nog een aantal afbeeldingen gemaakt die dit moet voorkomen. 

Voor de titel heb ik een soort lint gemaakt, daaronder staat een wit vlak dat lijkt op ijs. 

En voor de prijsaanduiding heb ik een sneeuwbal gemaakt die tegen de vlakte is gegooid. Nadat ik al deze heb geplaatst tot 1 geheel vond ik dat er nog wat miste, het winter sfeertje zat erin maar het kon nog beter.

Ik heb gekozen om het aan de bovenkant van de afbeelding het te laten sneeuwen en aan de zijkanten het ijs effect te gebruiken dat ik ook heb gebruikt voor het tekstvlak.

De advertentie is precies zo uitgekomen zoals ik zelf graag wou! Ik vond de Photoshop bewerkingen weer erg leuk om te doen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten